Рахунки державного «Укргазбанку» заарештовано

Державна виконавча служба заарештувала рахунки «Укргазбанку»

29 липня до Украгазбанку надійшов лист з Національного банку України про те, що відділ примусового виконання рішень департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції наклав арешт на кошти банку. Арешт відбувся на підставі наказу Господарського суду Києва про стягнення з банку коштів на користь ТОВ "Укрконцепт".

- Станом на 30 липня банк не отримав ні постанови про відкриття виконавчого провадження, ні постанови про арешт коштів боржника, а рішення господарського суду банк оскаржив у касаційній інстанції", - повідомляє банк.

 

29 липня банк подав скарги в Міністерство юстиції, Державну виконавчу службу й направив клопотання про відкликання платіжних вимог і відкладення виконавчих дій до рішення Вищого господарського суду. Банк переконаний, що замовники й виконавці цих протиправних дій будуть встановлені й притягнуті до відповідальності.

Зауважимо, що 94,94% акціями Укргазбанку володіє держава. 2015 рік Укргазбанк закінчив із чистим прибутком 259,672 млн гривень, а в 1півріччі прибуток становив 91,3 млн гривень.

За даними НБУ, на 1 квітня за розміром активів банк займав 7-е місце (48,903 млрд гривень) серед 109 чинних банків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень