НБУ випустив монету до року Мавпи

Її введуть в обіг 10 грудня

Цього тижня Нацбанк введе в обіг нову монету із серії "Східний календар", присвячену новому 2016 року – року Вогняної Мавпи.

Монета номіналом 5 грн виготовлена зі срібла і важить 15,5 г. Тираж - 20 тис. штук, колекційна ціна - близько 400 грн, повідомили в прес-службі НБУ.

На аверсі монети розміщено: угорі малий Державний Герб України, під ним - напис НБУ, у центрі в оточенні стилізованого рослинного орнаменту - номінал 5 ГРИВЕНЬ; унизу рік - 2016, а також позначення металу, його проби - Ag 925, маси в чистоті - 15,55 та логотип Монетного двору Національного банку України.

Раніше Національний банк України запровадив в обіг три пам'ятні нейзильберові монети з серії Героям Майдану - Революція гідності, Небесна сотня і Євромайдан.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень