Пиятика на Рівненщині обернулася трагедією

Чоловік помер за два дні після бійки

У Городищі відпочинок за чаркою обернувся трагедією. Днями 49-річний житель села повідомив до поліції, що у власному будинку виявив тіло знайомого 50-річного односельчанина.

Правоохоронці встановили, що до господаря 16 травня прийшли двоє знайомих, деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

Під час розпивання алкоголю між 37-річним та 50-річним чоловіками виникла суперечка, у ході якої молодший умисно наніс останньому не менше трьох ударів ногами в ділянку живота та грудної клітки. Потерпілий отримав тілесні ушкодження у виді травми грудної клітки та черевної порожнини з крововиливом, численні переломами  ребер. Чоловік за медичною допомогою не звертався і залишився гостювати. За два дні від отриманих травм він помер.

Правоохоронці затримали раніше судимого зловмисника, йому повідомили про підозру у вчинені злочину.

Зараз чоловік перебуває під вартою, суд обрав йому запобіжний захід, тривалістю 60 діб. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень