Невідомі зв’язали та побили охоронців навчального закладу у Мирогощі

Розбійників у поліції назвали гастролерами

На Рівненщині поліцейські оперативно затримали нападників за розбій. Інцидент трапився в одному із навчальних закладів Мирогощі, повідомила прес-офіцер Нацполіції області Любов Белаш:

Близько о пів на п’яту ранку сьогодні, 17 травня, троє невідомих осіб у балаклавах проникли на територію навчального закладу села Мирогоща Дубенського району. Погрожуючи холодною зброєю, вони зв’язали та нанесли тілесні ушкодження охоронцю та вахтеру і намагалися заволодіти коштами з банкомата за допомогою болгарки. Спецпризначенці КОРДу за гарячими слідами знешкодили та затримали групу зловмисників-гастролерів.

Відомості за фактом розбійного нападу внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше  приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна).

Наразі слідчі дії тривають.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень