Поліція встановила обставини страшної трагедії в Обарові

Батько в ізоляторі. Дитина у стабільно важкому стані

Йдеться про трагедію, що сталася напередодні ввечері у селі поблизу Рівного. Як повідомляє відділ комунікації ГУНП у Рівненській області, правоохоронці отримали виклик напередодні близько 20:30.

У селі Обарів малолітня дитина отримала ножові поранення.

На місці події правоохоронці встановили, що хлопчик проживає разом із батьками, дідусем, бабусею та трирічним братиком.

Увечері 22-річний чоловік розпивав спиртні напої з 45-річним батьком, а дитина гралася поруч. В подальшому між чоловіками виник конфлікт, який переріс у штовханину, в ході якої молодший схопив ножа і намагався ним вдарити батька.

Дворічний хлопчик злякався таких дій дорослих і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і наніс понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки.

Поліцейські освідчили 22-річного зловмисника і навіть за шість годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

Відомо, що 20-річна матиту момент інциденту  поїхала до Рівного, аби забрати старшого сина з дитячого садка. Її поліцейські розшукали вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика працівники поліції згодом виявили у знайомої жінки. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини. 

Дитина, у якої діагностували понад десять ножових поранень тулуба та кінцівок,  перебуває у реанімації, медики оцінюють його стан як стабільно важкий.

За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 15 пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника вже затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне батькові загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, — зазначив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень