П’ятирічна рівнянка перемогла на міжнародному конкурсі краси (ФОТО)

У ньому брали участь дівчатка з України, Росії, Італії, Греції від 5 до 14 років

П’ятирічна мешканка Рівного Євангеліна Шмід – донька тата-адвоката та мами-держреєстратора обласного Бюро технічної інвентаризації.

Дівчинка з трьох років бере участь у різноманітних конкурсах і показах мод. Всього їх за два роки пройшла близько 40, з яких три конкурси були міжнародними. Відбувалися вони всі в Україні. Коли ж Єва завоювала нещодавно звання «Найкрасивіша топ-модель України» на конкурсі у Житомирі, її запросили на міжнародний конкурс краси до Греції, який відбувався у місті Халкідікі.

Розповідає мама Єви Наталія Шмід:

 Конкурс складався з трьох частин.

 

Перша – зустріч з журі, представлення. З маленьких дітей одна Єва розповідала про себе англійською мовою. Кожна дитина презентувала свій подарунок. Ми привезли у  Грецію коровай, нашу «Бурштинівку» та ікону з бурштину.

Другим етапом був конкурс талантів, називався «Олімп». Єва співала пісню «Розкажу про Україну», де завоювала гран-прі за найкращий вокальний номер і за український костюм, як найкращий сценічний образ.

Третій день - це був конкурс моделей. Перший  образ, у якому потрібно було вийти на сцену – спортивний: у джинсах і  футболці. Другий  - грецький. Вони нам надали грецьку сукню, ми тільки підбирали аксесуари. І третій  вихід – «Стилізована Україна».

Український костюм для третього виходу готували у Рівному. Також Шмідам допомагала дизайнер Вікторія Куліш із Запоріжжя.

Ми тут малювали карту України, міряли на Єву. А вже все інше Вікторія Куліш нам доробляла. У нас і вінок, і костюм світився.

А на церемонію нагородження Єва вдягнула сукню від угорського дизайнера Вікторії Міндак, яку отримала у подарунок від її автора.

Єва здобула супер-гран-прі у конкурсі, тобто стала кращою з кращих. Дівчинку нагородили за вокал статуеткою музи з білого каменю, за український костюм вона отримала диплом, за модельний конкурс – дві корони:  супер-гран-прі та глядацькі симпатії.

Наталія Шмід каже:

Ми сподівалися на перемогу Єви у її віковій групі. Вона в основному у них перемагає. А що взагалі отримає супер-гран-прі – то ні, не сподівалися.

 

Чим Єва підкорила серця? Напевно тим, що вона дуже добра, всіх учасниць обнімала, підтримувала. Тобто своєю привітністю і дружелюбністю завоювала симпатії глядачів.

На запитання, як відреагувала Єва на перемогу, її мама каже:

Не встигли приїхати додому, як донька кричить, що ще кудись хоче їхати. І вже у п’ятницю виступає на фестивалі  у нас в парку в Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень