Сьогодні розпочинається сезон відпочинку у таборах Рівненщини

В області хочуть оздоровити 45 тисяч дітей

Сьогодні із валізами та рюкзаками перші відпочивальники відправляться на оздоровлення до літніх таборів. Перших дітей цього сезону прийме табір «Країна мрій» в Острозькому районі, а вже 1 червня школярі поїдуть до «Агатівки», що на Гощанщині.

Нагадаємо, з обласного бюджету цьогоріч передбачили понад 6 мільйонів гривень на відпочинок дітей. Близько 7 мільйонів надають місцеві бюджети. З цих коштів майже 1 мільйон спрямовують на оздоровлення дітей з інвалідністю, близько 250 тисяч гривень - на обдарованих.

В Рівненській ОДА зазначають, що запланували оздоровити понад 45 тисяч дітей області, а це майже 30 відсотків школярів.

Часткову або повну оплату путівки здійснюватимуть за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів у вигляді компенсації вартості путівки. Нині ця сума складає два прожиткових мінімуми для дитини від 6 до 18 років, а це 3554 гривні.

Діти з Рівненщини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, розпочали відпочинок ще у лютому цього року. Зокрема відпочивали у «Молодій гвардії» та «МДЦ «Артек». За  цей період тут оздоровили 148 та 125 дітей відповідно (по 5 змін).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень