П’ятьох жителів Дубенщини ошукали майже на 13 тисяч гривень

Троє з них постраждали від оборудок шахраїв на купівлі-продажі в Інтернеті, а двох інших обдурили при оформленні візи. Про останніх говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

Двоє друзів, 27-річний дубенчанин та 26-річний житель села Липа, зібралися на заробітки у Польщу. Аби пришвидшити процес оформлення візи, знайшли в соціальній мережі чоловіка, що нібито мав у цьому посприяти, запросивши за свої послуги по дві тисячі з кожного. Чоловіки переказали кошти на вказаний рахунок і чекали черги для подачі документів. Коли ж один із них приїхав до консульства, виявилося, що він зареєстрований на відкриття туристичної візи, але аж ніяк не для працевлаштування. 

Ще трьох жителів Рівненщини ошукали на купівлі-продажі через Інтернет. Так, 19-річну дубенчанку обманули на 500 гривень при продажі весільної сукні через сайт оголошень. Ще одна жителька Дубна попалася на гачок шахраїв, перерахувавши останнім повну передоплату в сумі 2 тисячі гривень за покупку велосипеда.

А от 25-річна жителька Мирогощі перерахувала 2500 гривень за новий телевізор, однак після проплати так званий продавець не виходив на зв`язок.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень