П’яний чоловік побив поліцейського та продавця кафе

Чоловік напідпитку дебоширив у селі Великий Жолудськ Володимирецького району та побив місцеву жительку і працівника поліції.

За це зловмиснику загрожує кримінальне покарання, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Згідно з повідомленням, 42-річний чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, погрожував односельчанам фізичною розправою. Тож на місце події виїхала слідчо-оперативна група. У цей же час до поліції надійшло ще одне повідомлення від 56-річної місцевої мешканки, продавця кафе-бару, яка заявила, що зловмисник зайшов у торгівельний заклад, пошкодив там меблі та побив її.

На допомогу правоохоронцям, які вже прибули на місце події, направили також групу швидкого реагування. Сп’янілий чоловік поводив себе агресивно, висловлювався в адресу громадян та працівників поліції нецензурною лайкою та погрожував фізичною розправою.

«На прохання припинити свої неправомірні дії дебошир не реагував, шарпав працівників поліції за верхній одяг та під час розмови вдарив 30-річного капітана поліції головою в обличчя. Після цього, відповідно до статей 44 та 45 Закону України «Про Поліцію», правоохоронці застосували до зловмисника фізичну силу (загинання рук за спину) та надягнули кайданки.

 

Унаслідок неправомірних дій чоловіка його 56-річна односельчанка отримала тілесні ушкодження у виді забоїв м’яких частин тіла та закритої черепно-мозкової травми. У працівника поліції діагностовано закритий перелом кісток носа без зміщення», – зазначено в повідомленні.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та частиною 1 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмиснику загрожує покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або арешту на строк до шести місяців,  обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень