П’яна різанина українця з поліцейськими сталася у Польщі

Інцидент трапився у Вроцлаві

П’яний українець спочатку поранив земляка, а потім кинувся з ножем на поліцейських, які прибули на місце події.

Як повідомляє сержант муніципальної поліції Вроцлава Даріуш Райський, у поліцію повідомили про сварку і бійку з використанням ножа в одному з будинків у тихому спальному районі Лєшніца.

Коли поліцейські прибули за вказаною адресою, на них накинувся молодий чоловік з ножем. За словами пана Райського, він не реагував на команди поліцейських і поводився вкрай агресивно. Чоловік намагався поранити поліцейських, але його вдалося затримати. 

Нападником виявився 28-річний громадянин України, а його жертвою, на яку він кинувся з ножем, виявився його земляк – також 28-річний українець. Агресор перебував у стані алкогольного сп’яніння.  

Пораненого госпіталізували, лікарі стверджують, що його життю нічого не загрожує.

Агресора відразу заарештували, а справою вже займається прокуратура. Наразі мотив нападу залишається невідомим – незрозуміло, чи це була звичайна побутова сварка під впливом алкоголю, чи щось інше.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень