Путініст Кіркоров звернувся до Зеленського на тлі впровадження санкцій РНБО та назвав його «зайкою»

Та порівняв з Гітлером

Естрадний пропутінський співак Філіп Кіркоров через день після впровадження санкцій РНБО наважився прокоментувати волю українців та президента незалежної держави Володимира Зеленського. Артист проявив зневагу до лідера сусідньої держави, згадавши про їхню співпрацю в минулому та назвавши очільника України «зайкою».

Російський пропагандист наївно заявив, що його пісні, які заборонили в Україні, насправді неможливо скасовувати та своїм рішенням Володимир Зеленський нібито «визнав талант» путініста.

Одіозний допис зʼявився в його Instagram, який недоступний для користувачів з України.

У своєму тексті ображений Кіркоров порівняв Володимира Зеленського з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером і заявив, що його пісні «неможливо скасувати».

Росіянин, як можна помітити з тексту, суворо дотримувався кремлівської пропагандистської методички – вигадав «західноукраїнські країни» та пофантазував, що всі цивілізовані люди «як діти підкоряються звукам флейти Гамельського щуролова».

Путініст спроєктував російську реальність на Україну, заявивши, що це в нашій країні фанатики захопили ЗМІ, забороняють слухати своїх близьких у рф та читати «альтернативні новини». Очевидно, що під такими медіа Кіркоров має на увазі проплачені кремлівські ЗМІ.

Володимира Зеленського артист назвав «старим товаришем та партнером по знімальному майданчику» і навіть знайшов фрагмент старого кліпу на пісню «Просто подари», де знявся очільник незалежної держави.

Наостанок путініст саркастично заявив, що йому пощастило, адже в Україні заборонили тільки його пісні, і звернувся до президента України через «зайка моя», що пролунало вкрай недолуго з вуст посереднього російського співака, котрий щотижня потрапляє в нові скандали та намагається нагадати про своє існування співпрацею з молодими талантами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень