Путініст Кіркоров прямо на концерті відшмагав глядача по обличчю (ВІДЕО)

Що не концерт, то суцільне посміховисько

Російський співак Кіркоров зараз перебуває у великому турі по різних країнах. Жоден його концерт не обходиться без якихось інцидентів.

Наприклад, на концерті в Ташкенті він з матюками звернувся до співачки Наргіз, згадавши її зовнішність. В Узбекистані він і зовсім осоромився тим, що під час виконання пісні збився з музичного настрою після того, як глядачі не підспівали йому під час приспіву.

На концерті в Алмати він з'явився перед публікою в капронових лосинах поверх чорних трусів, що викликало хвилю негативу у людей.

Тепер же в мережі з'явилося відео, де Кіркоров спустився зі сцени в зал і вдарив глядача по обличчю букетом троянд. Така поведінка артиста шокувала публіку - про що вони й написали в мережі.

Директор Кіркорова відреагувала на інцидент

Директор Катерина Успенська заявила, що Кіркоров відшмагав букетом не глядача, а свого співробітника. Один з членів команди нібито не пропускав фанатів до сцени, за що і отримав від Бедросовича, пише SHOT.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Теги: Кіркоров
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень