Путін вперше прокоментував закриття каналів Медведчука

Він зауважив, що Росія «повинна мати це на увазі»


Російський президент Володимир Путін заявив про начебто утиски свободи слова, коментуючи закриття каналів соратника його кума Медведчука – Тараса Козака – «112 Україна», NewsOne та ZIK.

Слова глави Кремля цитує пропагандистське агентство ТАРС:

Що стосується свободи слова, то для нас ясно все: тут так звані подвійні стандарти настільки очевидно проявилися останнім часом, що немає ніяких сумнівів в тому, як щодо нас працюють так звані опоненти», – заявив Путін.

Він навів приклад закриття каналів Медведчука.

В Україні взяли й три провідні телеканали прихлопнули, і все. Одним розчерком пера. І всі мовчать! А деякі навіть похвально хлопають по плечу, – обурився Путін.

Пізніше російський президент зауважив, що Росія «повинна мати це на увазі».

Нічого незвичайного тут немає, ми, здається, давно за цим спостерігаємо, бачимо, ну ось останні події яскраво підтверджують справедливість наших поглядів і оцінок, – додав Путін.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень