путін шукає винних: в росії точиться війна на смерть між ФСБ та Міноборони

Ставки надвисокі, путін поставив на карту все

Фото - ТСН

Російський «фюрер» сьогодні нагадує Гітлера весни 1945 року, коли той до останнього дня свого життя сподівався, що завтра буде атомна бомба, яку він кине і виграє війну.

У Міноборони повідомляють, що росіяни не можуть почати свою розпіарену битву за Донбас, бо ЗСУ їх активно стримують. Сили, які вони намагаються накопичити, ми активно розбиваємо. Проте недооцінювати ворога не варто. За словами радника голови ОПУ Олексія Арестовича, битва за Донбас буде великою.

Саме тому США, за інформацією американського телеканалу NBC News, закликають союзників надати Україні більше артилерії та боєприпасів.

Проте британська розвідка попереджає: хоч фокус російського вторгнення і змістився на схід України (вони концентрують сили біля Харкова та Сєверодонецька), кінцева мета Росії не змінилася.

Вона прагне змусити Україну відмовитися від своєї євроатлантичної орієнтації та утвердити власне регіональне домінування, - йдеться у британців.

Ставки надвисокі. Путін поставив на карту все. Вже очевидно, що до 9 травня він не зможе продемонструвати зомбованим пропагандою росіянам хоч якусь перемогу. Саме тому в Кремлі почали лякати застосуванням тактичної ядерної зброї, особливо після знищення флагмана ЧФ крейсера «Москва».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень