путін може спробувати нав'язати Україні «корейський» сценарій - розвідка

Опір українців, контратаки ЗСУ і поступове звільнення — суттєво ускладнює реалізацію планів росіян

Президент росії владімір путін, який розв'язав війну в Україні, після фіаско уже змінює головні оперативні напрямки і може розглядати «корейський» сценарій для нашої держави.

Про це заявив начальник головного управління розвідки Міністерства оборони України, бригадний генерал Кирило Буданов.

Після невдач під Києвом і неможливості повалити центральну владу України, путін уже змінює головні оперативні напрямки — це південь і схід.

Є підстави вважати, що він розглядає «корейський» сценарій для України.

Тобто, спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни.

 

Фактично це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї. Адже проковтнути всю державу він точно не в силі, — сказав Буданов.

На його думку, для російського режиму й досі актуальним залишається питання встановлення сухопутного коридору до Криму. Але для реалізації цього плану є головна проблема – український незламний Маріуполь, який скував значні сили ворога.

Окупанти спробують сколотити окуповані території в єдине квазідержавне утворення, яке протиставлятимуть незалежній Україні.

 

Ми вже бачимо намагання створити «паралельні» органи влади на окупованих територіях і примусити людей відмовитися від гривні.

 

Можливо, вони захочуть про це поторгуватися і на міжнародному рівні. Але опір і мітинги наших громадян на окупованих територіях, контратаки ЗСУ і поступове звільнення — суттєво ускладнює реалізацію планів ворога.

 

Окрім того, скоро починається сезон тотального українського партизанського сафарі. Тоді для росіян залишиться один актуальний сценарій — як вижити, — підсумував Буданов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень