Психологічний тест: Перевірте, чи добре ви себе знаєте

Насправді підсвідомість знає про вас набагато більше

У кожної людини є приховані характеристики, які ми не помічаємо чи не хочемо помічати. Цей тест допоможе дізнатися про приховані риси вашої особистості. А допоможе у цьому ваша підсвідомість.

Погляньте на зображення та скажіть, що ви побачили на ньому в першу чергу?

Кішка

У вашій голові часто вирують грандіозні плани. Це добре, але ви забуваєте про деталі та нюанси. Ви чуттєва людина, яка схильна ідеалізувати життя та іноді не звертати уваги на реальний світ та те, що вас оточує. Ви літаєте у хмарах. Не забувайте приземлятися.

Собака

Ви дуже спокійна людина. Всі, хто поруч із вами, почуваються за непорушною стіною й завжди раді бути з вами. Вам не подобаються зайві слова, ви рефлексивні та креативні, однак не приділяєте достатньо уваги близьким людям. Щоб розв'язати цю проблему, іноді варто проявляти навіть незначні знаки уваги тим, хто не байдужий до вас.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень