«Прийомний» рись одужав та знайшов свою любов у Рівненському зоопарку (ВІДЕО/ФОТО)

Більше року тому він травмований гуляв у гідропарку

В Рівненському зоопарку чекають на потомство від рися Бориса, якого знайшли більше року назад в середмісті Житомира. Слід відзначити, що  рись втік від господаря й гуляв у гідропарку, де в кущах облаштував нічліг.

Вже згодом хижака впіймали, а зоопарк Рівного забрав його до себе. Під час обстеження виявили перелом передньої лапи.  Власник, якому загрожувала кримінальна відповідальність за утримання червонокнижної тварини, так і не з’явився. 

Борис уже рік мешкає в зоопарку, його з’єднали з самицею Пулею.

Спочатку він її злякався. Не знав, що з нею робити, як до неї підійти, як спілкуватися. Але пройшло трішки часу, природа взяла своє. Уже через 3-4 місяці мали досить тісне спілкування, — розповіла науковий співробітник зоопарку Катерина Арафаілова.

Знайда замінив старого самця Рижика, який не зміг дати потомство з Пулею.У хижаків триває ідилія,  вони увесь час разом. 

Рисі можуть давати потомство в неволі. Спарюються хижаки цілий рік, а не лише в певний період. У зоопарку Рівного чекають на потомство Бориса та Пулі.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень