ПриватБанк з 1 жовтня скасовує оплату і знижує окремі тарифи

Через карантин

Державний ПриватБанк – один із найпопулярніших серед українців – анонсував зміни в оплаті за свої послуги. Вони здебільшого стосуються бізнесу – підприємців і юридичних осіб.

Тепер, при зарахуванні грошей через касу, комісія, незалежно від суми, становитиме 20 гривень.

 

Комісія за внесення суми на рахунок через термінали самообслуговування зменшиться з 7 до 5 гривень. Незалежно від суми.

Такі нововведення банк пояснює турботою про клієнтів і співробітників.

- У поточній посткарантинній реальності ми робимо привабливішим обслуговування у дистанційних каналах, щоб піклуватися про здоров'я клієнтів і співробітників, - зазначає керівник дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв.

Також з 1 жовтня ПриватБанк скасовує тарифи за післяопераційне обслуговування, тобто, проведення операцій після закінчення банківського дня.

Тариф за проведення платежів корпоративних клієнтів на рахунки в інших банках затверджений на рівні середньоринкових і складе 3 грн за платіж.

 

А тариф на внутрішньобанківські платежі - залишається безкоштовним.

Певні зміни стосуватимуться платежів корпоративних клієнтів на рахунки в інших банках, зняття готівки з корпоративних карток і карток «Ключ до рахунку».

Для стимулювання безготівкових операцій та #cashless, з 1 жовтня тариф за зняття готівки з корпоративних карток і карток «Ключ до рахунку» складе 1%, а за нецільове поповнення готівкою корпоративних карток і карток «Ключ до рахунку» - 0,5%.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine, рахунками та іншими послугами ПриватБанку для бізнесу користуються 73% українських підприємців. При цьому 66% підприємців вважають ПриватБанк своїм основним банком.

ПриватБанк

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень