Начальник СБУ Рівненщини не знає, чи давав присягу на вірність народу України

Таке випливає з відповіді Служби безпеки України на інформаційний запит

Василь Бедрій (фото "Рівне вечірнє")

Із запитом щодо присяги начальника управління СБУ Рівненщини Василя Бедрія звернувся мешканець села Кустин Рівненського району Віталій Мельничук.

Цей чоловік відомий тим, що після того, як у селах  Забороль, Олександрія, Кустин, Решуцьк, Сергіївка Рівненського району заговорили про об’єднання громад, почав розсилати у тутешні сільради листи

з вимогами до сільських голів звільнити сільради.

Пояснював, що

всі сільради України неправильно створені - не відповідно до Конституції.

Вбачав у цьому загрозу конституційному ладу і скаржився з цього приводу з минулого року неодноразово в управління СБУ Рівненщини.

Оскільки звідти не реагували, Віталій Мельничук вирішив поцікавитися, чи начальник управління СБУ Рівненщини Василь Бедрій давав присягу на вірність народу України. І якщо давав, то яким був текст цієї присяги. Направив відповідний інформаційний запит.

Розповідає Віталій Мельничук:

Оскільки за цей проміжок часу СБУ ніяк не реагує і не присікає моменти, які пов’язані з поваленням конституційного ладу, не реагує на публічні заяви працівників публічних органів влади таких, як ті що називають себе головами, а по документах вони керівники, рад в Кустині, Заборолі, Олександрії. І з цього приводу не приймають ніяких мір, тобто злочин триває. А це - загроза національній безпеці України.

 

От і в мене виникло питання: якщо ніяких дій СБУ у Рівненській області не вчиняє, значить, виходить, що пан Бедрій присяги на вірність народу України не давав. 

Відповідь на інформаційний запит з управління СБУ Рівненщини Віталія Мельничука неабияк здивувала. Адже у ній говорилося, що

управління не володіє запитуваною інформацією,

 

і що особова справа Василя Бедрія з текстом присяги в управління не надходила.

Можна було б подумати, що відповідь на інформаційний запит готували без відома начальника управління СБУ. Однак підпис внизу Василя Бедрія підтверджує протилежне.

Дивіться самі:

Віталій Мельничук відреагував на такий документ з управління СБУ повідомленням у соцмережі Фейсбук:

Віталій Мельничук‎ Ось відповідь начальника СБ України Бедрія, згідно з якою товариш Бедрій або не приймав ПРИСЯГИ та не підписував її, або ж СОРОМИТЬСЯ ПРО ЦЕ МЕНІ ЗІЗНАТИСЯ!!! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: СБУ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень