На Рівненщині СБУ «пов’язала» за зйомку режимного об’єкту

Про затримання своїх журналістів повідомляє телеканал ZIK

Зокрема, як мовиться у повідомленні

У Рівненській області неподалік смт.Оржів затримали знімальну групу програми «Стежками війни». Її автор та ведучий, Андрій Стельмах, перебував там у відрядженні із редакційним завданням.
Затримання нібито здійснювалося співробітниками СБУ через проникнення на територію режимного об’єкту у цій місцевості.

Також журналісти стверджують, що їм погрожували фізичною розправою.

На ситуацію відреагували у поліції. Ось офіційний коментар з їхньої прес-служби:

Сьогодні, 24 квітня, о пів на п’яту вечора до поліції надійшло повідомлення про погрозу фізичною розправою журналісту одного з телеканалів.

На місце події виїхали група реагування патрульної поліції Рівненського районного відділення, слідчо-оперативна група та представники інших силових структур області.
Попередньо встановлено, що конфлікт виник між військовослужбовцями та знімальною групою через проведення останніми відеозйомки.
Наразі правоохоронці спілкуються з усіма учасниками інциденту та з’ясовують обставини події, відомості за якими внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

В СБУ області телеканалу повідомили:

Наразі іде перевірка СБУ та поліцією щодо представників знімальної групи, на яких підставах вони там знаходилися, і чи мали місця правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень