Депутат з Рівненщини попросив СБУ перевірити його, чи він - не зрадник

І отримав від силовиків відповідь

Сергій Денега

Перед цим поскаржився на депутата у Службу безпеки України заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. Олексій Бучинський направив в СБУ Рівненщини депутатський запит

з вимогою притягнути до відповідальності депутата Вараської міськради Сергія Денегу як організатора сепаратистських заходів в області.

Зокрема, він мав на увазі організацію форуму місцевих депутатів Рівненської та Житомирської областей, який мав відбутися наприкінці вересня торік в готельному комплексі "Айвенго", що в селі Колоденка Рівненського району. 

Сергій Денега такий закид "не проковтнув". Адже, як запевняє,

ніколи не був ні організатором, ні учасником вище названих заходів. І в момент їх проведення перебував на роботі - на Рівненській АЕС.

Тож Сергій Денега попросив СБУ перевірити його на предмет причетності до державної зради і дати правову оцінку заяві Бучинського. Направив для цього відповідну заяву:

Врешті, Сергій Денега отримав відповідь з управління СБУ Рівненщини, яка підтверджує, що

він - не зрадник:

Хоч і отримав підтвердження з СБУ, але Сергій Денега каже, що судитися, захищаючи честь і гідність, з Бучинським чи міським головою Вараша Сергієм Анощенком, якого підозрює у причетності до звинувачень його у зраді, не збирається.

Також обіцяє не мститися, направляючи до СБУ аналогічні запити з вимогою перевірити Бучинського й Анощенка у причетності чи непричетності до державної зради.

А ось від іронії у Фейсбук не стримався:

А чи не хочуть дійові особи цієї «вистави» подати аналогічні звернення до СБУ, щоб їхню діяльність також перевірили на ознаки злочину? Я знаю адресу, підкажу...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень