Прибічники Яроша у Рівному заговорили про диверсії Росії на Поліссі

У Рівному заговорили про спільні навчання Білорусі та Росії

Зокрема Роман Коваль, керівник добровольчої ініціативи Яроша на Рівненщині, повідомив у соціальній мережі, що його люди готові захищати найбільш вразливе місце області.

Роман Коваль повідомив таке:

Враховуючи небезпеку вторгнення військ Російської Федерацію на територію України під час навчань «Захід 2017», згідно з розпорядженням Командувача УДА Дмитра Яроша, приведено в готовність наші підрозділи на півночі Полісся. Хочемо застерегти і попередити представників Росії, бідь-які спроби дестабілізації ситуації, і тим більше проникнення на територію України диверсійно-розвідувальних груп будуть присікатися.

Зауважимо, що активна фаза навчань у Білорусі припадає на період з 17 по 19 вересня. За сценарієм навчань на Білорусь та Росії нападають війська НАТО та місцеві католики, його представив перший заступник міністра оборони Олег Бєлоконєв на брифінгу в Мінську.

Згідно із задумом навчань, відносини між сусідніми країнами погіршилися на грунті міжнаціональних, етнічних і релігійних протиріч, а також територіальних претензій.



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень