На Рівненщині вчаться протистояти ворогу

В оперативному командуванні «Захід» тривають стратегічні командно-штабні навчання «Рубіж- 2016»

Військові відпрацьовують тактику як протистояти ворогу, за сценарієм який уже розгортався в Україні у 2014 році. Деталі розповідає речник ОК «Захід» Анатолій Прошин:

За легендою навчань противник продовжує заходи щодо дестабілізації обстановки, зриву поставлених завдань підрозділами оперативного командування «Захід» та створення сприятливих умов для здійснення відкритої агресії проти  України.Це стосується Рівненської та Житомирської областей.  

В ході практичних дій військ, противник продовжує застосовувати провокаційні дії так званої місцевої «самооборони» шляхом блокування автошляхів, здійснення нападів на військові колони, мінування ділянок місцевості та проведення терористичних актів, як це було на Сході у 2014 році. В ОК «Захід» особовий склад управління, завдяки злагодженим діям та досвіду, успішно виконали  поставлені завдання щодо планування та проведення стабілізаційних дій  в кризових районах.

 

Навчання тривають не тільки на рівненькому полігоні але і в усіх військових підрозділах зони відповідальності військ ОК «Захід» на всій Західній Україні. Прикметно, що аналогічні навчання відбуваються впродовж цього тижня по всій Україні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень