Провидиця побачила, скільки закінчилося до кінця війни

І що буде з окупованими територіями

Провидиця Поліна Корнієнко розповіла, що до припинення бойових дій в Україні залишилося декілька місяців. Проте повернення територій, захоплених росією, до кордонів 1991 року найближчим часом, ймовірно, не відбудеться.

За її словами, вже восени 2024 року бойові дії в Україні припиняться внаслідок укладеної з росією угоди, а вже навесні 2025 року додому повертатимуться українські військовополонені. Втім, повернення окупованих росією територій найближчим часом може не статися. Та українцям зараз не варто концентруватися на темі повернення територій, оскільки це вже перейшло в межі торгово-політичних питань.

Зараз головним повинно бути те, щоб припинилися вбивства, військові з фронту повернулися додому, а Україна почала життя по-іншому, де головним буде відновлення і процвітання, мирне й забезпечене життя людей. Загальна енергетика росії зараз стає теплішою, і можливостей домовитися стає більше, ніж на початку чи через рік війни, – розповіла Поліна Корнієнко.

Після припинення бойових дій до України повернуться лише 10-15% тих українців, які покинули свої домівки на початку війни.

Причому вони будуть добре розуміти, куди і на що вони повертаються, бо їм доведеться будувати своє життя з нуля. Взагалі, до України буде приїжджати багато туристів, які захочуть тут жити – вони теж будуть входити до цих 10-15%, – пояснила провидиця.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень