Бойові дії в Україні призупиняться за кілька місяців: Старець Іоасаф поділився пророцтвом  

Що буде після війни

Старець Іоасаф поділився передбаченням, у якому йдеться про те, що кінець війни в Україні варто очікувати тоді, коли противник остаточно втратить свою силу та волю до боротьби й ЗСУ здійснюватимуть успішні військові операції, використовуючи новітні технології та розвіддані.  

Бачу небеса, відкриті над Україною, небесні Ангели та святі стоять на захисті нашої землі. Мати Божа Пресвята Богородиця з'являється з небесним військом і огортає своїм покровом наших воїнів. Слова надії та віри сповнюють серця українських захисників непохитною вірою та силою. Святі Георгій-переможець та архангел Михаїл ведуть оборонців у бій ... захищають наші міста і села, відганяють ворогів і надають небесну допомогу, – йдеться у пророцтві.

Особливо старець відзначав непереможність духу українського народу. Побачив старець Іоасаф також успішні військові операції, що проведуть ЗСУ.

Війська рф, хоч і численні, проте не зможуть протистояти українським оборонцям – старець пророкує, що духовна підтримка стала великим благословенням для народу. Пресвята Богородиця неодноразово з'являлася, надаючи впевненість у перемозі та захисті для нашого народу. Вона закликала до постійних молитов і віри у Божу допомогу, – вважає Іоасаф.

Припинення бойових дій, за пророцтвом Іоасафа, станеться через декілька місяців, коли росія остаточно втратить свою міць. Після перемоги розпочнеться відбудова та духовне відродження України, віра в Бога розквітне з новою силою та стане основою нашого суспільства.  

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень