Провалилася крізь скляну підлогу. Молода українка трагічно загинула на заробітках (ФОТО)

Працювала на реконструкції банку у Чехії

На фото Оксана Василів

На заробітках у Чехії загинула 27-річна мешканка Івано-Франківщини Оксана Василів.

Вона впала з висоти, коли під нею провалилася скляна підлога в приміщенні банку. Звістку про смерть жінки її родина отримала на початку березня.

Спочатку ми отримували різні версії від людей, які були там. Говорили, що вона впала зі сходів, потім говорили, що вона впала з 4 поверху. Але остаточна версія, яку нам передали від правоохоронців Чехії, – вона провалилася крізь скляну поверхню.

 

Чи то їй доручили там прибратися, чи то вона сама так вирішила, ми не знаємо. Але факт у тому, що вона піднялася на верхній поверх і стала на це скло. Воно не витримало, і вона впала з висоти 15-20 метрів, – розповіла сестра загиблої Галина.

На заробітки жінка змушена була їздити, аби утримувати 4-річного сина та літню матір, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Оbozrevatel.

Українка працювала на реконструкції будівлі банку. Рідним вона говорила, що робота важка, але платять добре, тому буде там працювати.

На фото Оксана Василів

Життя Оксани Василів з дитинства було не легким, батьки розлучились і її виховувала мати сама. Щоб вижити, вона їздила на заробітки в Європу, а дитина залишалася з бабусею й дідусем.

Попри це, Оксана добре вчилася. Ще доглядала літніх родичів. Після школи вона знала, що вступити повинна тільки на бюджет, тому що грошей на контракт у сім'ї не було.

 

Вона потрапила відразу у два навчальні заклади, вибрала той, що до душі (дівчина закінчила Фінансово-комерційний кооперативний коледж. – Авт.) Отримувала стипендію, ще підробляла. Іноді допомагала бабусі з дідусем грошима, – згадує її сестра.

На фото Оксана Василів

Після навчання Оксана Василів народила сина, про якого дуже мріяла. Однак батько дитини відразу ж покинув їх, сказавши, що поки – не готовий.

Після народження сина в сім'ї була дуже складна фінансова ситуація. Їм на памперси грошей не вистачало. Вони влазили в борги, потім їх віддавали, потім знову займали, так все по колу. Коли Давиду виповнилося 4 місяці, вона поїхала на заробітки в Європу, іншого виходу в неї не було. Хлопчик залишився з бабусею. Так само як колись Оксана залишалася зі своїми бабусею та дідусем, поки мама заробляла на життя за кордоном, – розповідає Галина.

Маленький Давид поки не розуміє, що маму він більше ніколи в житті не побачить. Бабуся сказала йому, що мами більше немає, вона пішла до Боженьки на небо.

На фото Оксана Василів

Коли тіло Оксани Василів привезуть в Україну, поки невідомо. Наразі поліція Чехії проводить розслідування.

А тим часом сім'я загиблої збирає гроші на перевезення тіла. Сума дуже велика, тому збирати гроші допомагають усі, хто знав українку.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень