Голий українець прийшов прощатися з роботою до фабрики LG у Вроцлаві

Він показував середні пальці обох рук

Зовсім голий чоловік пройшов увечері між цехами фабрики LG під Вроцлавом. Стоячи перед в’їздом на територію заводу, він показував середні пальці обох рук – так чоловік прощався зі своєю важкою роботою, - повідомляє Gazeta Wrocławska.

Це був українець, працівник фабрики LG, який приїхав у Польщу на заробітки і влаштувався на роботу через компанію-посередника.

Інші працівники фабрики стверджують, що подібні інциденти траплялися й раніше - на території фабрики або поруч працівники бігали наголяса. На виробництві працює багато іноземців – не лише з України, а й з Азії.

Працюють важко, по багато годин, недосипають і мало спілкуються з іншими людьми – це доводить їх до фізичного і психічного виснаження.

Керівництво фабрики прокоментувало, що було дуже здивоване, що чоловік був голий в таку холодну погоду. Тож його накрили і викликали «швидку», аби оглянули медики.

Імовірно, що чоловік здійснив свій «перфоменс» під впливом алкоголю.

Представниця фірми-посередника, яка влаштувала українця на роботу на фабриці, заявляє, що на момент інциденту чоловік вже не був працівником підприємства.  Вона додала, що українець справді міг бути засмучений, але, певно, втратою роботи, а не через втому.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень