Проти бурштинокопачів застосували прикордонну авіацію (ВІДЕО)

Поки лише для зйомок

"Літак прикордонників засняв клондайк біля Зарічного" про це пише інтернет-видання "Бурштиновий край", подаючи відповідне відео.

Щоправда, на каналі YouTube, де залили відео, про нього сказано інакше

Янтарний Клондайк біля Зарічного зняли з беспілотника

Ось саме відео. Вражає

 

Посутньо ж, це Державна прикордонна служби України опублікувала відео незаконного видобутку бурштину в Рівненській області, яку зафіксували з повітря.

За повідомленням прес-служби відомства, за минулу добу в регіоні прикордонники за допомогою літака Diamond зафіксували 11 випадків видобутку бурштину. Виявлено вони в кількох районах області.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в грудні минулого року наші прикордонні війська отримали сім "Даймондів"

Українським прикордонникам передали сім літаків Diamond. Про це 24 грудня на брифінгу повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян

 

Вочевидь, саме один із таких літків і здійснив зйомку

“В цілому пілоти оглянули 245 км державного кордону і більше 1 тис. Кв. Км тилових ділянок прикордонних контрольованих районів”, – повідомили в прикордонній службі.

Крім того, було виявлено ще чотири місця, де зловмисники організували незаконні копанки бурштину. Вони розташовані в Олевському районі Житомирської області.

Як повідомляється

За даними фактами прикордонники відразу поінформували керівництво органів місцевої влади, Національну поліцію, СБУ і прокуратуру. Зараз триває перевірка та встановлюються особи, причетні до протиправної діяльності.

.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень