На Рівненщині у старателів вилучили авто та мотопомпи

Незаконному видобутку бурштину-сирцю в урочищі «Каштан» поблизу села Золоте Дубровицького району завадили працівники поліції. За порушення правил охорони надр бурштинокопачі тепер нестимуть кримінальну відповідальність.

На місці правоохоронці виявили десятьох чоловіків, які за допомогою мотопомп видобували бурштин. Серед старателів — двоє жителів Зарічного, решта — з Дубровицького району.

У порушників вилучили дві мотопомпи кустарного та заводського виробництва, обладнання для видобутку «сонячного» каміння та автомобіль марки «УАЗ».

За фактом порушення правил охорони надр відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень