Противник вміє говорити українською: жителям Рівненщини дали поради, як виявити підозрілих осіб

Та нагадали правила мінної безпеки

На Рівненщині, Волині та Житомирщині не фіксували спроб вагнерівців проникнути на нашу територію. Це підтвердив представник відділу сил підтримки оперативного угруповання військ «Волинь» Богдан Шендерецький. Проте військові не виключають, що окремі вагнерівці могли зайти вглиб країни через Сумьку, Харківську чи Чернігівську області, де ворожі ДРГ уже виявляли.

Мешканцям Рівненщини, особливо у прикордонних районах, слід бути вкрай пильними у разі виявлення підозрілих осіб.

За словами Богдана Шендерецького противник вміє говорити українською, тож виявити підозрілих осіб можна спитавши звідки вони родом, як давно тут проживають чи щось, притаманне тільки ваші місцевості. Про таких осіб слід повідомляти правоохоронців.

Крім того, заради збереження життя і здоров’я Рівненська обласна військова адміністрація нагадала про правила мінною безпекою. У жодному разі не можна ігнорувати знаків які попереджають про мінну небезпеку, не можна заходити на загороджені території та підіймати у лісі невідомі предмети з землі.

Ягоди та гриби заборонено збирати на півночі шести тергромад: у Локницькій, Зарічненській, Висоцькій, Миляцькій, Старосільській та Березівській громадах Рівненщини.

Щодо виявлення підозрілих, невідомих предметів – слід одразу звертатися до правоохоронців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень