Підозрюваного у резонансному вбивстві лікаря у Рівному досі судять

Справі вже п'ятий рік

У Рівному досі триває суд над підозрюваним у вбивстві терапевта Андрія Лимича.

Підозрюваний Микола Люшин, який вже 5 років перебуває у СІЗО, на останньому судовому засіданні просив відпустити його під домашній арешт. Про це повідомляє пресслужба Рівненського міського суду, передає РАДІО ТРЕК.

Суд відмовив у задоволенні клопотання обвинуваченого у вбивстві рівненського лікаря-терапевта. Останній просив звільнити його з-під варти та відпустити під домашній арешт.

 

В засіданні прокурор просив продовжити тримання під вартою, обвинувачений та його захисник просили застосувати цілодобовий домашній арешт.

 

За результатами розгляду клопотання обвинуваченого продовжать утримувати під вартою, - йдеться у повідомленні пресслужби Рівненського міського суду.

Тобто Миколу Люшина залишили у СІЗО.

Вирок у справі підозрюваний може почути 9 квітня.

Йому загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, обвинувачений зловживав спиртним та був клієнтом убитого лікаря-терапевта Андрія Лимича. У поліції раніше повідомляли, що Микола Люшин скоїв злочин з корисливих мотивів, аби заволодіти грошима убитого лікаря.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень