Ножем в груди та спину: у Рівненському районі вбили чоловіка (ФОТО)

Підозрюваного затримали

Близько першої ночі до поліції звернулася 48-річна жителька села Зоря з повідомленням, що у її квартирі лежить мертвий невідомий чоловік із тілесними ушкодженнями. 

Жінка поверталася додому з роботи, коли побачила відчиненими двері орендованої квартири, а в коридорі —  ввімкнене світло. У кухні на дивані спав її 36-річний цивільний чоловік, а на балконі лежав невідомий без ознак життя, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненщини.

Загиблим виявився 34-річний місцевий житель.

На тілі чоловіка експерти помітили численні ножові поранення, зокрема в області грудної клітки та спини. Остаточну причину смерті має визначити судово-медична експертиза.

Відомо, що чоловіки були малознайомі та того вечора вживали алкоголь. Через кількість випитого 36-річний житель Зорі пояснити причину такого вчинку не може. 

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині слідчі вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру в умисному вбивстві та обрання запобіжного заходу, повідомив виконувач обов'язків начальника відділення поліції № 1 (м. Рівне) Вадим Артюхович.  

Раніше обоє чоловіків притягувалися як до кримінальної, так і до адміністративної відповідальності.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень