«Щоб замаскувати вбивство - підпалили дім»: негідники, які закатували у Рівному жінку, хочуть вийти на волю (ВІДЕО)

Судові засідання тягнуться вже 9 років, вирок вбивцям досі не винесли

Колаж - Радіо Трек

Майже 9 років тому рівнянку Зінаїду Римчук знайшли мертвою в оселі її сина. Тіло жінки виявили вогнеборці. Як виявилося, під банальну пожежу зловмисники намагалися замаскувати вбивство. Суди по цій справі тривають і досі.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на Рівне 1.

У серпні 2012 року у помешкання родини Римчуків проникли злодії. Вони пограбували та задушили рівнянку. Потім намагалися замаскувати злочин, влаштувавши пожежу.

Будинок, у якому відбулося вбивство

Вчора, 10 березня, відбулося чергове засідання суду.

Вже 9 рік поспіль обвинувачені у вбивстві Павло Глобін та Павло Матюк перебуває у СІЗО.

Павло Глобін - обвинувачуваний у вбивстві

Цього разу на розгляд справи не з'явилися потерпілий, син вбитої - Євген Римчук, та одна із присяжних. Тож прокурор запропонував перенести засідання, і, крім того, подав клопотання до суду продовжити строк тримання під вартою.

Обоє обвинувачених з цим не погодились. Усе засідання вони всіляко проявляли неповагу до учасників суду. Павло Матюк нарікає, що його клопотання не розглядаються. А ті, що подає прокурор, містять у собі неправдиву інформацію.

Опісля висловлювань обвинувачених, суд відправився до нарадчої кімнати. І ухвалив: продовжити термін тримання під вартою Павла Глобіна та Павла Матюка на термін 60 діб.

Павло Матюк - обвинувачуваний у вбивстві

Судові засідання тягнуться вже 9 рік поспіль, а обвинуваченим досі не винесли вирок. Наразі засідання призначають по кілька разів на тиждень. Бо через колекцію клопотань, яка щоразу поповнюється, їх знову і знову переносять. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень