Машу Борисову міг вбити раніше судимий за зґвалтування чоловік. Місцеві розповідають жахливі деталі

Про це каже і волонтерка, яка шукала зниклу дівчинку

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Маші Борисової раніше був засуджений за зґвалтування. Про це повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на Facebook волонтерка Катерина Головачова, яка брала участь у пошуках зниклої дівчинки.

За її словами, підозра щодо арештованого в неї виникла ще тоді, коли вона дізналася про його спробу суїциду. Тим більше, що чоловік не брав участі у пошуках зниклої.

 - А я відразу на нього подумала, як тільки прочитала про спробу самогубства.

 

Особа судима раніше за зґвалтування, в пошуках дівчинки з місцевими жителями не брав участі. Щось мені підказувало, що це він.

 

Ось вже і поліцейські так вирішили. Подивимося, що вирішить суд, – написала волонтерка.

Водночас місцеве видання «Новий день» повідомило з посиланням на жителів села, що підозрюваний раніше відбував термін за зґвалтування в Росії.

 - Джерело ж серед місцевих жителів запевняє, що самогубство хотів зробити раніше судимий, до того ж за зґвалтування, термін начебто відбував у Росії, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, з'явилося відео із затриманням підозрюваного у вбивстві Маші Борисової. У день похорону дівчинки він порізав собі вени.

Нагадаємо, правоохоронці припустили, що зловмисник міг зґвалтувати дівчинку перед смертю. Висновок судмедекспертизи ще в процесі.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень