Простий спосіб, щоб олія не бризкала під час смаження

Це допоможе уникнути опіків

Чому олія «стріляє»

Олія бризкається через взаємодію з водою. Достатньо лише однієї краплини води й «фаєр-шоу» вам забезпечене. Тому у всіх рецептах приготування смаженого м’яса чи овочів обов’язково потрібно все «ретельно просушити паперовим рушником».

Не нехтуйте цим правилом.

Також має значення сковорода. Вона має бути чистою і сухою, якщо на ній є краплини води, її треба на кілька хвилин поставити на вогонь, аби випарувалася рідина.

Джерело: miysvit

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень