«ПРОПОЗИЦІЯ»: що всеукраїнська партія готова запропонувати Рівному на місцевих виборах

Про це розповів один із засновників політсили – мер Дніпра Борис Філатов

Ліворуч - Назарій Поліщук, праворуч - Борис Філатов

Партія «ПРОПОЗИЦІЯ» - це не партія мерів, як її часто називають.

До її складу входять сотні команд по всій Україні. Всеукраїнська політична сила готова запропонувати щонайменше 97 кандидатів у мери та очільників для кожної п’ятої сільської й селищної громади у 21-му регіоні країни.

Про це під час свого візиту до Рівного розповів один із засновників партії – мер Дніпра Борис Філатов:

На фото ліворуч - мер Дніпра Борис Філатов

Ми – представники місцевого самоврядування, які вміють розв’язувати проблеми там, де вони виникають. Наша команда – це професіонали, яких народило місцеве самоврядування. Ми – компетентні і добре знаємося на нюансах створення комфортної та безпечної території життя громадян, адже щодня стикаємося з необхідністю вирішувати проблеми людей, серед яких ми живемо.

«ПРОПОЗИЦІЯ» - це партія, яка складається з сотень команд, які «розкидані» по всій країні, і кожна з яких має свої ідеї, як зробити сильними та успішними міста й села, де вони працюють.

Політична сила має власну ідеологію й чітку програму дій, але не має «ідеологічної особистості» - її будуватимуть знизу, починаючи з місцевого самоврядування.

Борис Філатов наголошує, що партія зібрала ту частину суспільства, яка не вважає себе ані провладною, ані опозиційною:

Суспільство традиційно поділяє політиків на приналежних до влади й тих, хто її критикує. Команда нашої політсили – це конструктивно налаштовані люди, які здатні не лише критикувати, а й втілювати власні ідеї та проєкти і пропонувати своє бачення. Це творча частина суспільства.

 

Ми – партія місцевого самоврядування і тому нашою задачею було підтягнути найбільш активних людей, для яких права місцевого самоврядування - це не порожній звук. Ми шукали тих, хто дійсно готовий відстоювати їх не на словах, а своїми справами. При цьому, ми не нав’язуємо якісь кадри, а опираємося на думку своїх людей на місцях.

На Рівненщині до команди «ПРОПОЗИЦІЇ» долучилися представники щонайменше п’яти об’єднаних тергромад. Партія вже готова висувати своїх кандидатів у Рівному, Сарнах, Вараші, Острозі та Володимирці.

Зокрема, у Рівному на міського голову від політсили балотуватиметься чинний депутат міської ради Назарій Поліщук. Він також голова постійної комісії Рівнеради з питань міського господарства.

Назарій Поліщук

ДОВІДКОВО:

Всеукраїнську партію «ПРОПОЗИЦІЯ» у червні 2020-го заснували шестеро мерів. Це очільники Дніпра – Борис Філатов, Миколаєва - Олександр Сєнкевич, Чернівців – Олексій Каспрук, Житомира – Сергій Сухомлин, Кропивницького – Андрій Райкович та Каховки – Андрій Дяченко.

Це довгострокова політсила, яка окрім місцевих виборів, готуватиметься й до парламентських.

Головне гасло партії: «Владу містам і громадам!»

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень