Прохолодно та місцями з дощем: Яким буде останній день тижня

Прогноз погоди на неділю

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Найхолодніше у неділю буде у східних областях України. На Харківщині, Луганщині та Донеччині температура повітря становитиме +16...+19 градусів.

Натомість у західній частині України завтра потепліє. Стовпчики термометрів піднімуться до +17...+22, а на Закарпатті аж до +24 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко.

У північних областях та в центрі 4 вересня очікується +18...+24 градуси. Приємно тепло буде й у південній частині України, де очікується +20...+25 градусів.

Дощі найближчої ночі та завтра вранці пройдуть у східних областях, у Дніпрі з районами, на Полтавщині, трохи зачеплять Черкащину та Запоріжжя. Однак вдень антициклон вижене опади і повсюди в Україні передбачається суха сонячна погода.

Найближчими днями осінь буде – красуня, із сонечком, різнобарвним листям, айстрами, чорнобривцями, із вранішніми серпанками, словом, класика букваря та фейсбучних фотографій.

 

Перші серйозні дощі ймовірні в наступну неділю, 11 вересня. Використовуйте найближчий тиждень повною мірою, якщо треба суха сонячна красива погода без масштабних заморозків, – зауважила синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень