Прогулювали уроки та підробляли оцінки: 5 українських зірок, які погано вчилися у школі (ФОТО)

Дехто, в шкільні роки, навіть почав зловживати алкоголем

Літо вже минуло, а це означає, що новий навчальний рік ось-ось почнеться. Мільйони школярів дуже скоро почнуть вивчати нову інформацію й опановувати нові навички.

Та не всім вдається старанно навчатися, до прикладу, деякі українські знаменитості теж не дуже добре навчалися у школі та зараз зовсім про це не турбуються.

Настя Каменських

Настя Каменських вчилася добре до шостого класу, а потім підробляла оцінки в табелі. Найбільше вона не любила алгебру, та іноземні мови їй дуже подобалися.

Вчитель неодноразово повідомляв батькові Насті про її труднощі з математикою, на що він з гумором відповідав, що купить доньці калькулятор.

 

В одному зі своїх інтерв'ю співачка розповіла, що вже у 14 років почала пити горілку.

Катерина Павленко

Солістка гурту «Go-A» Катерина Павленко добре вчилася до п'ятого класу, але після того, як пішла до музичної школи й втратила інтерес до навчання.

Якось вона розповідала, що сиділа на останній парті, отримувала трійки й тільки те й робила, що рахувала хвилини до кінця уроку.

Злата Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла своїм підписникам в Instagram, що у школі її більше захоплювали хлопчики, ніж навчання. Вона часто прогулювала заняття і нерідко влаштовувала собі додаткові вихідні.

Співачці складно давалися точні науки, зате літературу вона дуже любила.

Ірина Білик

У свої шкільні роки співачка часто списувала і шукала причини, щоб пропустити урок. Вона організовувала творчі вечори, завдяки чому вчителі дозволяли їй пропускати деякі уроки. Зі слів виконавиці, вона не любила фізкультуру і точні науки.

Юрій Горбунов

Український ведучий був відмінником у молодших класах, але пізніше захопився рок-музикою. Тоді шоумен у старших класах більше цікавився рок-гуртом та дівчатами, ніж навчанням.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень