Проголосували: заборговану зарплату працівникам санаторіїв все-таки виплатять

А ось приміщення закладів здати в оренду

Про це повідомив начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку  обласної ради Юрій Нілабович. 

Майно реорганізованих комунальних підприємств, зокрема, Обласного дитячого туберкульозного санаторію «Новостав»,  Обласного туберкульозного санаторію м. Костопіль та Обласного дитячого багатопрофільного санаторію «Козинський», може бути здане в оренду.

Принаймні такий варіант вивчають в Рівненській обласній раді, яка є власником цього майна.

Водночас до Рівненської обласної ради звернулася територіальна громада Козинської ОТГ і заявила про готовність взяти у свою комунальну власність майно санаторію, який розташований на території ОТГ.

В обласній раді є чітке розуміння, що майно цих реорганізованих підприємств ми зобов’язані зберегти та максимально раціонально використати. На сьогодні ми вивчаємо різні пропозиції, як від громад, так і від підприємців, які мають бажання взяти в оренду ці приміщення, щоб створити там реабілітаційні центри медичного спрямування, - повідомив Юрій Нілабович.

Щодо іншого – не менш проблемного питання – боргів із зарплат перед працівниками реорганізованих закладів, то, нагадаємо, кошти на їх погашення закладені у змінах до обласного бюджету на поточний рік. А це 4,7 млн.грн.

Їх зможуть виплатити вже до кінця цього року. 

Крім того, під час сьогоднішньої сесії депутати обласної ради порушили питання щодо заборгованості перед працівниками різних бюджетних установ. За інформацією депутата обласної ради Олександра Дехтярчука, критичною є ситуація в Радивилівському та Дубенському районах. І озвучив суму «бюджетної діри» в 11,4 млн.грн.  

Джерело: сайт Рівненської обласної ради

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень