Продукти, які допомагають суттєво знизити показники холестерину

Якщо не тримати холестерин під контролем, напряму зростає загроза для серцево-судинної системи

Ми не одноразово наводили твердження лікарів, що своє здоров'я можна суттєво покращити, змінивши раціон. І питання високого холестерину - не виключення. Наводимо перелік продуктів, які допомагають знизити рівень поганого холестерину у крові, а значить й захистити серцево-судинну систему від небажаних проблем.

Полуниця

Чудова ягода для зниження холестерину. Оскільки зараз починається сезон на полуницю - обов'язково введіть її в раціон. Вживати полуницю краще без цукру. До слова, можна зробити й запаси на зиму. Оптимально полуницю заморожувати, так вона зберігає усі свої корисні властивості.

Яблука

Яблука не тільки загалом знижують рівень поганого холестерину, але й налагоджують роботу судинної системи. Тому з метою оздоровлення щодня варто вживати по парі яблук.

Сочевиця

Якщо йдеться про бобові культури, то для нормалізації роботи серця підходить найкраще саме сочевиця. Весь секрет в надзвичайно багатому складі продукту. Крім того, з сочевиці можна зробити незліченну кількість страв та урізноманітнити щоденне меню.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень