Продажі імпортних «б/в» автомобілів суттєво збільшилися в Україні через COVID-19? (ФОТО)

Які марки найпопулярніші

У листопаді 2020 року продажі імпортованих легкових «б/в» автомобілів збільшилися в Україні на 12% у порівнянні з листопадом 2019 року, досягши показника в 32,2 тис. одиниць.

Про це йдеться в повідомленні асоціації «Укравтопром», передають Українські Новини.

«У листопаді 2020 року українці розмитнили і зареєстрували 32,2 тис. легкових автомобілів, що були в експлуатації. Таким чином, у порівнянні з листопадом минулого року попит на старі іномарки в Україні збільшився на 12%.

 

В результаті кількість реєстрацій імпортованого секонд-хенду в 4,5 раза перевищило обсяг листопадового ринку нових авто».

Найпопулярнішими автомобілями в листопаді були:

Renault Megane — 2046 шт.;

Volkswagen Passat — 1731 шт.;

Skoda Octavia — 1643 шт.;

Volkswagen Golf — 1579 шт.;

Ford Focus — 1249 шт.

Всього з початку року продажі вживаних легкових автомобілів становили понад 313,3 тисячі одиниць, що в чотири рази більше реалізації нових машин за той же період минулого року.

Деякі експерти вважають, що зростання попиту на недорогі авто прямо пов'язане з епідемією COVID-19 та карантинними обмеженнями:

Коли уряд перекриває транспортне сполучення між областями, або місцеві органи влади вводять обмеження на рух та використання громадського транспорту, перед родинами, які не мають власних авто постають серйозні проблеми. Тому й попит на  автомобілі вартістю до $10 000 помітно росте.

 

Їх зараз везуть не тільки з Європи, але з Америки. Часто це автомобілі після невеликих ДТП. Тут їх вже ремонтують і продають.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень