Пробне НМТ відсьогодні можна пройти онлайн (посилання)

Поки що лише з української мови

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) оприлюднив демонстраційний онлайн-тестувальник національного мультипредметного тесту (НМТ) з української мови.

Тут повідомляють, що цьогорічний іспит не буде складнішим за традиційне тестування на ЗНО. Щоб переконатися в цьому, навчитися розподіляти час на виконання завдань із різних предметів, визначити теми, над якими варто ретельніше попрацювати, абітурієнтам можна виконати завдання демонстраційних варіантів НМТ.

Демонстраційний тест з української мови розміщено в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, а інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, проте за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант є аналогічним до вступного тесту.

 

Скільки часу відводиться на виконання завдань?

На роботу з блоком демонстраційного варіанта «Українська мова» абітурієнт матиме 60 хвилин, протягом яких потрібно буде виконати 30 завдань.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результати тестування з цього предмета, – йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Перше завдання онлайн демо тесту, яке пропонується виконати після реєстрації в системі

В УЦОЯО також зазначили, що якщо абітурієнт має повільний інтернет або не має змоги працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером чи телефоном, він може завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Не пізніше травня ми розмістимо тренувальні матеріали з усіх навчальних предметів, – розповіли в центрі.

З демонстраційним тестом з української мови можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, основна сесія національного мультипредметного тесту відбуватиметься в червні 2023 року, додаткова – у червні-липні.

Детальніше на цю тему читайте у матеріалі:

Доля НМТ-2023 вирішена! Математика чи історія? Парламент ухвалив рішення!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень