Про тварин на війні розповіли у Рівному особливим дітям (ФОТО)

Зокрема, про службових собак

Проєкт «Тварини на війні» у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі «Особлива дитина» започаткував вчитель історії.

Таким чином він хотів показати дітям, яку надважливу функцію можуть виконувати тварини у різних умовах.

Аби розкрити тему, вчителі звернулися до рівненських нацгвардійців, які мають і професійних кінологів, і службових собак.

Разом з дітьми кінолог занурився в історії. Він розповів дітям про роль тварин під час Другої світової війни і те, до яких завдань залучають службових собак на сьогодні.

Один з гвардійців розповів, якими якостями має володіти собака, аби стати вірним помічником для військового.

Одним з організаторів проєкту став мобілізований ексгвардієць Володимир Кукурудза. Нині чоловік викладає дітям математику та інформатику у реабілітаційному центрі.

Захід пройшов чудово. Діти ставили багато запитань. Особливо їх цікавило, що ж їдять службові собаки, скільки годин на день тренуються і чи можуть покусати дитину. Можливо, деякі зі слухачів ы самі з часом захочуть стати кінологами. Вихованці нашого закладу страшенно люблять тварин, - розповів Володимир Кукурудза.

За матеріалами пресслужби військової частини 3002 Західного територіального управління Нацгвардії  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень