Збили дітей у Харкові та п'яний маршрутник: ТОП-5 надзвичайних новин Рівненщини та України (ВІДЕО)

12 листопада

Збили дітей у Харкові, п`яний маршрутник прикинувся пасажиром і нелегальні цехи на Рівненщині. Якою була доба в інфопросторі надзвичайних новин, розповість наш Влад Пєрязєв.

Це програма «ПРО НАДЗВИЧАЙНЕ» й ТОП-5 подій доби

Харків

У Харкові знову кривава ДТП. Land Cruiser збив двох дітей, 13-річного хлопчика та 16-річну дівчинку. За попередньою інформацією, постраждалі живі. Водiй летiв на червоний і врізався в школярів, які йшли зеброю. Поліція підозрює, що керманич був під наркотиками, адже раніше його вже притягували до відповідальності за їхнє зберігання.

Сарненський район, Рівненщина

Масштабне нелегальне виробництво бурштину викрила поліція на Сарненщині. У першому підпільному цеху нелегально обробляли бурштин-сирець. У бурштинових ювелірів виявили майже 500 кілограмів необробленого сонячного каміння та 62 кілограми готових виробів. Усе це за підрахунками поліцейських коштує 700 тисяч гривень. З іншого підпільного цеху забрали 1200 літрів безакцизного алкоголю. Готові вироби з бурштину ділки реалізовували за кордон, а виготовлений «алкоголь» - на території області. Одного з організаторів бізнесу затримали. Нині триває слідство.

Київ, Харків, Івано-Франківськ

СБУ викрила злочинні угруповання, які займалися підробкою COVID-сертифікатів та негативних ПЛР-тестів. Зловмисники орудували у Києві, Харкові та Івано-Франківську. Так, Троє мешканців Київської області винайняли дві квартири у столиці «під офіс». Там вони організували цілу «друкарню», яка виробляла до 20 підроблених COVID-документів на день. Зловмисники орудували майже рік. За місяць вони заробляли до 3 мільйонів гривень. Підробки надсилали популярними поштовими службами. За фейковий ПЛР-тест просили 750 грн, а за сертифікат – 4500 грн. На Харківщині турагентство виготовляло своїм клієнтам фейковий негативний ПЛР-тест як «бонус» до путівки. А в Івано-Франківську власник трьох турагенцій робив фейкові довідки про негативний результат ПЛР тестування за 500 гривень. 

Білорусь (Білорусько-Польський кордон)

Група мігрантів прорвалася через білоруський кордон на прикордонному пункті пропуску Кузьниця. Відповідне відео оприлюднило Міноборони Польщі. Мігрантам вдалося перетнути лише білоруський кордон, а польські військові не дали прорватися далі. Нагадаємо, раніше білоруські військові намагалися силою «проштовхати» через кордон Польщі групу мігрантів з близько 35 осіб. При цьому вони штовхали жінок і дітей на огорожу з колючого дроту.

Суми

У Сумах п'яний водій маршрутки вирішив сховатися від поліції, прикинувшись пасажиром. Очевидець побачив, як дуже п`яний водій за кермом пасажирського автобуса збирається від`їхати із зупинки. Коли поліція наздогнала маршрутку, водій лише додав газу, однак його таки зупинили. 61-річний чоловік одразу пересів на заднє сидіння в салоні та прикинувся пасажиром, який спить. Чоловіка затримали, і він зізнався, що справді пив. На нього склали одразу два протоколи: за відмову зупинитися та за відмову проходити тест на алкоголь, а також відсторонили від кермування.

Маєте цікаві новини. Надсилайте їх для Радіо Трек.

І пам`ятайте, що світ набагато кращий, ніж це здається після перегляду кримінальних новин :)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень