Про нього ніхто не здогадається. Адвокат розповів про новий спосіб вручення повісток

За його словами, діло в спритності рук

Мобілізація в Україні продовжується, а повістки військовозобов'язаним чоловікам можуть вручати різними способами. Наразі вже відомо про новий неочікуваний спосіб, який може зупинити обіг кореспонденції на Укрпошті.

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на нове відео адвоката Романа Сімутіна.

За словами адвоката, спосіб полягає у спритності рук. Все тому, що цього разу все робиться руками звичайних поштарів, від яких зовсім не чекаєш сюрпризів.

- Спосіб не оригінальний, він просто хитруватий і явно реалізується за вказівкою, - йдеться у повідомленні.

Наприклад, на Viber може надійти повідомлення про отримання рекомендованого листа від якоїсь служби ДСНС або у поштовій скриньці ви знаходите повідомлення про отримання листа від міської ради чи банку. Або вам можуть телефонувати із пошти та повідомляють про лист від якоїсь «комунальної контори».

Після того, як ви прийшли на пошту, вам спершу дають підписатися на «корінці». Люди зазвичай так і роблять - ставлять підпис, а вже потім читають.

Після того, як людина забирає конверт, то бачить в графі відправника - ТЦК та СП. Тож Сімутін рекомендує, що перш ніж підписувати, варто ретельно ознайомитись з документом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень