«Вибивати двері не будемо»: в Україні по-новому видають повістки

Таке вже роблять у Запоріжжі

В Україні триває повномасштабна війна, тож мобілізація необхідна, аби протистояти ворогу. Наразі мобілізацію проводять по-новому. Зокрема, у Запоріжжі працівники військкоматів разом із представниками «Муніципальної варти» роблять поквартирний обхід військовозобов’язаних, під час якого працівники ТЦК виписують повістки.

Йде війна, а наш прямий обов’язок – допомагати ЗСУ, до яких належать ТЦК, – каже Олександр Власюк.

 

Є основне завдання – оповіщення тих чоловіків, які повинні з’явитися до ТЦК та звірити там свої дані. Йдеться про чоловіків, які протягом дії воєнного стану з якихось причин не з’явилися до ТЦК.

Він додав, що представники міської ради не мають вручати повістки та залучені для того, щоб можливі словесні конфлікти не перетворювалися в бійки.

Ми цього й не робимо, не вручаємо повістки. Це – повноваження ТЦК. Наше завдання – охорона громадського порядку. Це не шпигунські ігри, немає на меті комусь вибивати двері. В жодному разі. Все це ми довели до відома керівників ОСББ.

Те, що працівники «Муніципальної варти» не видавали і не видають повісток – про це на своїй сторінці у Facebook повідомило це комунальне підприємство.

Ми маємо право лише забезпечувати громадський порядок під час роботи Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки оповіщення військовозобовʼязаних на території міста Запоріжжя, – уточнили в «Муніципальній варті».

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень