Прийшов із фронту у відпустку і мріяв купити автомобіль: на Рівненщині у ДТП загинув 26-річний військовий

Прощання проведуть сьогодні

В автокатастрофі напередодні загинув 26-річний захисник Дмитро Гузенко із Берестівки Володимирецької громади. Про це повідомляє селищна рада.

Воїн загинув 31 серпня близько 5 ранку в аварії на автодорозі Городище – Рівне – Старокостянтинів неподалік села Лісопіль, що у Рівненському районі.

Кермуючи автомобілем ВАЗ 21154, хлопець виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter. Від отриманих травм загинув на місці.

Як пише видання Володимирець CITY, захисник тільки у п’ятницю прийшов у відпустку і їхав купити автомобіль.

Відомо, що Дмитро пішов на війну добровольцем. Про своє рішення батькам нічого не повідомив, вони дізналися лише коли він вже був на полігоні.

 

Окрім Дмитра у батьків є ще троє дітей.

В останню путь захисника проведуть 1 вересня у рідному селі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень