Чи закінчиться війна в Україні: Передбачення на 2025 рік

На росію чекає потрясіння

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Астролог Володимир Бадіян розповів, що найближчий рік буде кардинальним і варто очікувати різких змін.

Новий рік України – це від 24 серпня 2024 року до 24 серпня 2025 року. Будуть якісь події, пов'язані зі зміною влади. Новий рік показує, що будуть починатися якісь перемовини або триватимуть перемовини. Про це вже багато говорять, і карти це показують. Закінчення війни буде по фазах поділено.

 

У нас карта пов'язана з «жіночою картою», тобто показує, що нам допомагатиме жінка. За спостереженнями, жінка буде в Америці. Можливо, й не Камала Гарріс, але і не Дональд Трамп, – розповів Володимир Бадіян.

Він також додав, що в Україні буде момент швидких змін.

Поки Сатурн іде по Водолію – спокою не буде. Пізніше він вийде і далі буде Саде Саті. У квітні-березні 2025 року воно закінчиться у нас. І тоді проблеми почнуться у росії, що для нас добре, – розповів астролог.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень