В Україні з 1 жовтня запровадять нові податки на автомобілі: відомо, кому доведеться платити 15%

Таку ініціативу розглядають

В Україні можуть підвищити податки та збори й запровадити нові стягнення, у тому числі на автомобілі, з 1 жовтня 2024 року. Такий прогноз зробив голова Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів та дилерів Олег Назаренко.

За його словами, вже на цьому тижні профільний парламентський Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики може розглянути доопрацьований законопроєкт щодо підвищення податків і зборів та запровадження нових податків та зборів.

Замість військового збору 15% при першій реєстрації нових автомобілів у доопрацьованому законопроєкті, як стверджується, пропонується запровадити податок на перепродаж автомобілів. В Україні вже є такий податок (3%, 4% та 5% залежно від вартості автомобіля).

Ймовірно, цей податок хочуть збільшити.

Також у доопрацьованому законопроєкті пропонується змінити механізм щомісячного авансового платежу податку на прибуток залежно від обсягу резервуарів АЗС.

Джерело: auto.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень