ПриватБанк відмовляє клієнтам у популярній і надзвичайно потрібній на сьогодні послузі

Безліч українців опинилися у скрутному становищі

Фото ілюстративне, з сайту "Сьогодні". ПриватБанк
Фото ілюстративне, з сайту "Сьогодні". ПриватБанк

Користувачі державного «ПриватБанку» скаржаться на неможливість скористатися послугою «Оплата частинами». Про це повідомляється на тематичному сайті Мinfin.

Так, один із клієнтів банку розповів, що банк закрив можливість послуги швидкого кредитування.

— Послуга «Оплата частинами» недоступна… Хоча я з 2008 клієнт привату, і є працюючий ФОП у вас же. Дякую, що підтримуєте своїх клієнтів у важкий час! Добре, що ви не одні, і можна взяти аналогічно в іншому банку, але це не дуже зручно, — наголошує клієнт.

У «ПриватБанку» пояснили, що беруть до уваги велику кількість факторів під час розрахунку можливості надання ліміту за послугою «Оплата частинами». Зокрема, враховують кредитну історію та рух коштів між рахунками.

— Це не єдині критерії, на підставі яких банк приймає остаточне рішення, тому виділяти один з них було б некоректно, так як кожен має свою вагу.

 

На цей момент банк займається відновленням кредитуванням клієнтів, тому ліміти з «Оплати частинами» повертаються поступово та переглядаються автоматично, — йдеться у відповіді.

У фінустанові додають, що якщо на картці встановлено кредитний ліміт, а за послугою «Оплата частинами» його нема, то варто почекати, адже банк може переглянути своє рішення пізніше.

Ми ж зауважимо, що у магазинах техніки консультанти й самі наголошують, що ПриватБанк наразі «Оплату частинами» з нуля не погоджує.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень